Geld inzamelen voor een begunstigde in een land dat niet wordt ondersteund

Natuurlijk kun je ook geld inzamelen in een land dat niet wordt ondersteund. Maar als dit in een land is waar we nog niet zijn gelanceerd, dan ben je persoonlijk verantwoordelijk voor het overmaken van het geld, buiten GoFundMe om. Het is belangrijk dat je een transparant opnameplan aan je samenvatting toevoegt. De lijst van ondersteunde landen kun je hier zien.

Hier willen we aan toevoegen dat GoFundMe zich houdt aan alle Amerikaanse wetten, met inbegrip van de voorschriften van het Office of Foreign Assets Control (OFAC) , van het Amerikaanse Ministerie van Financiën (OFAC). Dit betekent dat in sommige gevallen Amerikaanse sancties ons verbieden een campagne te ondersteunen in bepaalde landen.

Als dit van invloed is op jouw campagne, kun je hier een vergunning van het OFAC aanvragen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kan ons team je account controleren.