Foto's en video's toevoegen

Met foto's en video's kun je je verhaal en de impact van je donateurs op een betekenisvolle manier delen. Wanneer je een foto toevoegt, wees er dan zeker van beelden van een hoge kwaliteit te selecteren om aandacht te trekken voor je inzamelingsactie.

Je kunt op twee plaatsen foto's toevoegen aan je inzamelingsactie:

1. Je hoofdafbeelding - deze wordt bovenaan de inzamelingsactie weergegeven. Het is ook de afbeelding die wordt weergegeven wanneer je de actie deelt op Facebook, Twitter, enz.
  2. Je samenvatting - deze verschijnt onder de hoofdafbeelding. Je kunt zoveel foto's en/of video's toevoegen als je wilt.

Je foto's/video's bewerken die je al aan je inzamelingsactie hebt toegevoegd:

1. Log in op je GoFundMe-account
  2. Selecteer 'Je inzamelingsacties' en selecteer vervolgens de inzamelingsactie die je wilt bewerken
  3. Selecteer 'Bewerken en instellingen' en selecteer het tabblad 'Foto'
  4. Klik op de knop 'Wijzigen' en selecteer vervolgens 'Foto uploaden'
  5. Selecteer je gewenste afbeelding en selecteer vervolgens 'Opslaan'

Tips voor het oplossen van problemen bij het uploaden van een foto

1. Zorg ervoor dat je beeld niet te klein is. 550 pixels breed en 300 pixels hoog is de minimale acceptabele grootte. We raden 720x405 of hoger aan.
  2. Je foto moet zich verder in de landschapstand bevinden. Foto's in de portretstand worden niet even goed weergegeven als de hoofdafbeelding.
  3. Probeer een ander(e) webbrowser of apparaat als de uploadtool voor de foto niet werkt.

Als je video's wilt toevoegen om je verhaal te helpen vertellen, bekijk dan de onderstaande clip voor tips om de perfecte video te maken met je smartphone:

Opmerking: als je een video uploadt, moet deze eerst naar YouTube worden geüpload. Vervolgens kun je de YouTube-link naar je video toevoegen aan je inzamelingspagina.

Ga voor meer hulp en rechtstreeks advies van andere GoFundMe-organisatoren naar onze GoFundMe-community.