Gepersonaliseerde link maken

Het maken van een aangepaste link maakt het makkelijker voor mensen om je inzamelingsactie te vinden. Houd het kort zodat anderen de link makkelijker kunnen typen.

Doe het volgende om de link te wijzigen:

1. Log in op je GoFundMe-account
  2. Kies de knop 'Inzamelingactie bewerken' onder de titel van de actie (of als je een mobiel apparaat gebruikt, scrol naar beneden en kies Bewerken)
  3. Selecteer 'Extra opties'
  4. Typ de aangepaste link in het onderdeel Actielink en selecteer Opslaan.

Opmerking: als de link eenmaal is aangepast, kan deze niet nog een keer worden gewijzigd. Als je de link opnieuw wilt wijzigen, neem dan contact op met ons team door hier te klikken.