Gepersonaliseerde link maken

Het maken van een aangepaste link maakt het makkelijker voor mensen om je inzamelingsactie te vinden. Houd het kort zodat anderen de link makkelijker kunnen typen.

Doe het volgende om de link te wijzigen:

1. Log in op je GoFundMe-account
  2. Selecteer 'Je inzamelingsacties' en selecteer vervolgens 'Beheren' onder de inzamelingsactie die je wilt bewerken
  3. Kies de knop 'Bewerken en instellingen' onder de titel van de actie (of als je een mobiel apparaat gebruikt, scrol naar beneden en kies Bewerken)
  4. Scrol naar het gedeelte 'Campagnelink'
  5. Typ je link in het tekstvak in en selecteer 'Opslaan' onder aan de pagina

Opmerking: als de link eenmaal is aangepast, kan deze niet nog een keer worden gewijzigd. Als je de link opnieuw wilt wijzigen, neem dan contact op met ons team door op "Vraag om hulp" te klikken.