Je profielfoto wijzigen

Je kunt alleen een profielfoto op GoFundMe gebruiken als je je Facebookaccount koppelt. Zodra je je account hebt gekoppeld, haalt ons platform je profielfoto en Facebooknaam op en worden deze weergegeven op de pagina van je inzamelingsactie. Hiermee kunnen mensen je identiteit controleren en geef je je inzamelingsactie een bepaalde authenticiteit.

Als je geen Facebookaccount hebt of je account niet met Facebook wilt koppelen, dan zie je een grijs silhouet.

Omdat de profielfoto rechtstreeks van je Facebookprofiel wordt gehaald, is het wijzigen van je profielfoto op Facebook de enige manier om te wijzigen wat er op GoFundMe wordt weergegeven.

Zo kun je je Facebook-profielfoto bijwerken

1. Log hier in bij Facebook
  2. Ga naar je profielpagina
  3. Selecteer 'Profiel bewerken' en vervolgens 'Bewerken' in het gedeelte van je profielfoto
  4. Selecteer een foto op je apparaat om te gebruiken als nieuwe profielfoto