Je e-mailadres verifiëren

Je moet je e-mailadres verifiëren tijdens het instellen van de bankoverschrijvingen. Ga om dit te doen naar de e-mail met de titel 'Controleer je e-mailadres dat je voor GoFundMe gebruikt' en klik op de groene knop 'E-mail controleren'.

Als je problemen hebt met het ontvangen van je verificatie-e-mail, controleer dan eerst of het e-mailadres in je GoFundMe-account geen typefouten bevat en bekijk dan deze snelle oplossingen. Als je alle onderstaande oplossingen hebt geprobeerd, maar nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons team door op 'Vraag om hulp' te klikken.

• Controleer je mappen voor spam of ongewenste e-mail: E-mailproviders kunnen geautomatiseerde e-mails filteren naar je mappen voor spam of ongewenste e-mail. Zoek naar een bericht met de titel 'Controleer je e-mailadres dat je voor GoFundMe gebruikt'.
      • Voeg het e-mailadres 'messages@gofundme.com' aan je lijst met contacten toe: sommige sterke beveiligingsfilters kunnen e-mails blokkeren van onbekende verzenders. Als je dit e-mailadres aan je lijst met contacten toevoegt, weet je provider dat ze deze verzender kunnen vertrouwen.
      • Werk je e-mailadres bij binnen je GoFundMe-account: er zijn enkele e-mailproviders die geen geautomatiseerde e-mails van GoFundMe kunnen ontvangen. Dit geldt vooral voor aangepaste e-maildomeinen en -providers. Als dit geldt voor jou, raden we aan je e-mailadres bij te werken binnen je GoFundMe-account, zodat je in de toekomst belangrijke e-mails over geldzaken van ons kunt ontvangen. Grote e-mailproviders zoals Gmail, Hotmail of Yahoo werken het best.