Problemen met het versturen van de uitnodiging voor de begunstigde

Als je een begunstigde geen uitnodiging kunt sturen, dan kan het dat je begunstigde al een actieve GoFundMe-account heeft met een andere betalingsverwerker. Het is ook mogelijk dat de uitnodiging verdwenen is in de mappen voor ongewenste e-mail of spam.

Als de begunstigde een ander e-mailadres heeft, is de snelste oplossing om een nieuwe uitnodiging naar hun andere e-mailadres te sturen.

Als de begunstigde niet over een e-mailadres beschikt, dan is het moeilijk voor ons team om je te helpen met het opnemen van geld. We stellen voor dat de begunstigde in dat geval een Gmail-mailaccount aanmaakt omdat het makkelijk te gebruiken is en het is zo gebeurd. Dat proces kun je hier beginnen.

Als het e-mailaccount is aangemaakt, voeg je deze persoon toe als de campagnebegunstigde zodat ze het geld zelf kunnen opnemen. Om dat te doen klik je op de knop 'Geld opnemen' die rechtsboven in het GoFundMe-dashboard te zien is. Vervolgens selecteer je 'Iemand anders'. Voer dan hun naam en e-mailadres in.

Er wordt dan een e-mailuitnodiging naar de begunstigde verstuurd. Ze krijgen 72 uur om de uitnodiging te accepteren of weigeren, en als de begunstigde het accepteert, wordt er een betaalaccount aangemaakt als onderdeel van je campagne en de begunstigde is dan verantwoordelijk voor het geld.