Documenten uploaden voor bankoverschrijvingen

Documenten zijn niet voor elke klant nodig, maar onze betalingsverwerker kan ze opvragen om ervoor te zorgen dat je je geld veilig ontvangt. Ook als je al geld ontvangen hebt, moet je mogelijk toch aanvullende documenten uploaden voordat we het resterende saldo aan je kunnen overmaken.

Documenten uploaden

1. Start het proces door te klikken op de link in de e-mail met de titel 'Actie vereist: het instellen van je geldopnamen is mislukt ' of via het gedeelte 'Bankoverschrijvingen' van je GoFundMe-dashboard
  2. Selecteer het potloodpictogram naast je bankgegevens en vervolgens 'Bankrekening bewerken'
  3. Selecteer de gegevens die niet geverifieerd zijn (persoonlijke gegevens of bankgegevens)
  4. Voor persoonlijke gegevens upload je documenten met de knop 'Identiteitsdocument' en voor bankgegevens gebruik je 'Bankdocument uploaden'

Documenten moeten aan de volgende vereisten voldoen:

Persoonlijk, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs

• Niet verlopen
  • Volledige officiële naam die overeenkomt met het bankafschrift en de naam die is ingevoerd voor het instellen van overschrijvingen
  • Duidelijk zichtbare kleurenfoto
  • Voor- en achterkant van je identiteitsbewijs (als afzonderlijke afbeeldingen) of volledige fotopagina van je paspoort
  • Laat alle informatie zien, zonder bewerkingen of onleesbaar gemaakte delen
  • De bestandsgrootte moet ten minste 100 KB (maar niet groter dan 2 MB) zijn
  • JPG-bestanden doen het doorgaans beter dan PDF-bestanden

Persoonlijk bankafschrift

• Volledige officiële naam:
  • Banklogo
  • Rekening- of IBAN-nummer
  • Minder dan 30 dagen oud
  • 'Sort code' (Verenigd Koninkrijk en Ierland)

Als er geen afschrift beschikbaar is, kun je een ongeldige cheque, een ondertekend en gestempeld formulier voor automatische incasso of een brief van je bank gebruiken. Alle hierboven genoemde vereiste gegevens moeten op het document zijn afgedrukt en mogen niet met de hand zijn geschreven.

Bankrekening van de organisatie

Problemen met documentverificatie

Als je documenten niet zijn geverifieerd, heeft dit waarschijnlijk een van de onderstaande redenen. We hebben voor elke reden een oplossing voorgesteld, maar als je problemen blijft ondervinden, kun je contact opnemen met ons team door hier je documenten in te dienen.

• De namen op je identiteitsbewijs en bankafschrift komen niet overeen met de naam die is ingevoerd tijdens het instellen van overschrijvingen
  • Het identiteitsbewijs of paspoort dat je uploadt, is verlopen
  • Bankafschriften tonen het lidnummer van een kredietvereniging in plaats van een rekeningnummer
    • Vraag de bank om een afschrift waarop de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer zichtbaar zijn
  • Bankafschrift is meer dan 30 dagen oud
    • Vraag de bank om een recent bankafschrift
  • Je naam, de laatste vier cijfers van je rekeningnummer of het logo van je bank staan niet op het bankdocument
    • Vraag de bank om een afschrift met de vereiste gegevens