Oplossingen en tips voor zakelijke accounts

Hier vind je oplossingen voor een aantal veelgestelde vragen over het instellen van overschrijvingen naar de bankrekening van je bedrijf.

Organisatie heeft meerdere namen

Als de registratiedocumenten en de bankrekening verschillende namen voor de organisatie weergeven, gebruik dan het gedeelte 'Doing Business As' om het verschil op te helderen.  Geef je wettelijke organisatie- of bedrijfsnaam op in het veld 'Wettelijke bedrijfsnaam' en voer vervolgens de naam in op je bankafschrift in het gedeelte 'Doing business as' zoals hieronder weergegeven:

Problemen met het uploaden van identiteitsbewijs

De foto's moeten aan de volgende criteria voldoen:

• De foto moet in kleur zijn
  • De foto moet duidelijk zijn en de vier hoeken van het document tonen
  • De bestandsgrootte moet minimaal 100 KB zijn, maar niet groter dan 2 MB
  • Het bestandstype moet een PDF, JPG of JPEG zijn

Hier volgen enkele voorbeelden:

Als je een foutmelding krijgt bij het uploaden van je foto, probeer dan het volgende:

• Schakel de flits uit en neem een nieuwe foto
  • Snijd de foto bij zonder de hoeken af te snijden
  • Gebruik een Chrome-browser en probeer een incognitovenster

Bankgegevens moeten gewijzigd worden

Als je je gegevens al hebt ingevoerd maar wijzigingen moet aanbrengen, moet je teruggaan naar de pagina voor overschrijvingen. Volg hiervoor deze stappen vanuit je GoFundMe-account:

1. Selecteer 'Bankoverschrijvingen'
  2. Selecteer je bank in het gedeelte 'Gekoppelde rekeningen' en je wordt doorgestuurd naar de beveiligde informatieportal van onze betalingspartner

Meer informatie over het wijzigen van je bankgegevens lees je in dit artikel.

Als je meer hulp nodig heeft, klik je hieronder op 'Vraag om hulp'.