Tips voor het oplossen van problemen bij het overschrijven van geld naar je zakelijke bankrekening

Hier vind je enkele veelvoorkomende probleemoplossingen om je te helpen bij het instellen van de overschrijvingen. Als je je account na 30 september 2020 in Canada of de VS hebt aangemaakt, zijn deze stappen misschien niet op jou van toepassing, omdat je account mogelijk is verbonden met een andere betalingsverwerker. Je kunt meer over dat proces lezen in dit artikel van het Hulpcentrum. Dit artikel behandelt de onderstaande onderwerpen:

Waar moet ik beginnen?

Nadat je je organisatietype hebt geselecteerd, word je naar de beveiligde onboardingportal van onze betalingspartner overgebracht, zodat je je informatie rechtstreeks kunt indienen.

Je wordt naar een pagina geleid die er als volgt uitziet:

Zodra je op 'Aan de slag' klikt, word je om de volgende informatie gevraagd en dien je alle drie onderdelen te voltooien:

1. Gegevens van je organisatie/bedrijf
  2. Bankgegevens
  3. Ultieme begunstigde

Vul deze in op volgorde en begin met de gegevens van de organisatie.

Informatie organisatie

Bij het starten van het proces dien je eerst je 'gegevens van je organisatie/bedrijf' in te vullen. Werk de naam van de organisatie/het bedrijf bij, indien nodig! Het systeem voegt automatisch je actielink toe als je bedrijfsnaam, dus je moet deze wijzigen.

Zorg ervoor dat je je volledige officiële naam van je organisatie/bedrijf invoert. Dit is de naam die is opgegeven bij de overheid. Bekijk de volgende lijst voor instellingen die de officiële bedrijfsnaam in hun bestand zullen hebben:
  • Verenigde Staten - Internal Revenue Service (IRS)
  • Australië - Australian Business Register
  • Engeland - Companies House voor bedrijven en ondernemingen en Charity Commission voor goede doelen in Engeland en Wales
  • Ierland - Companies Registration Office voor bedrijven en liefdadigheidsregulator voor liefdadigheidsinstellingen
  • Italië - Agenzia delle Entrate
  • Frankrijk - INSEE (Institut national de la statistique et des études économiques)
  • Duitsland - Handelsregister (Duitse Handelsregister)
  • Nederland - Kamer van Koophandel
  • Spanje - Agencia Tributaria

Staat de naam van je organisatie anders vermeld op je bankrekening?

Geef nog steeds je wettelijke organisatie- of bedrijfsnaam op in het veld Juridische bedrijfsnaam en voer vervolgens de naam in op je bankafschrift in het gedeelte Zakendoen zoals hieronder weergegeven:

Het accepteert mijn telefoonnummer niet

Wanneer je je telefoonnummer toevoegt, voeg dan niet de landcode toe. Selecteer eenvoudig de toepasselijke vlag van het land in de dropdown. Verwijder alle spaties voor en na je nummer en eventuele streepjes binnen je nummer.

Bankgegevens

Als je je bankgegevens hebt toegevoegd en een foutmelding hebt ontvangen, moet je mogelijk een bankafschrift indienen ter controle. Zorg er bij het uploaden van je bankafschrift voor dat het volgende wordt weergegeven:

• Je banklogo of briefpapier van de bank (moet zijn uitgegeven door de bank)
  • De naam van de organisatie als rekeninghouder
  • Het bankrekeningnummer dat is ingevoerd in je GoFundMe-account
  • Zorg ervoor dat het afschrift minder dan 3 maanden oud is

Gegevens bedrijfseigenaar

Je hebt al hun gegevens nodig om verder te gaan.

Houd er rekening mee dat je om het volgende wordt gevraagd:

• Woonadres
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum

Als er meerdere invoergegevens voor één persoon zijn, kun je deze verwijderen door op het vakje te klikken:

Zodra een gedeelte is voltooid en geverifieerd, wordt deze als groen en 'voltooid' weergegeven. Als het niet wordt weergegeven als 'voltooid' maar je hebt de informatie verzonden, moeten er mogelijk aanvullende documenten worden geüpload. Controleer de gedeeltes die als 'onvolledig' worden weergegeven.

Als je wordt gevraagd om een identiteitsbewijs te uploaden voordat je de persoonlijke gegevens invult, maar je krijgt een foutmelding, moet je een nieuwe foto toevoegen om naar de volgende stap te gaan.

Let op, deze gegevens verifiëren niet of de ingevoerde naam niet exact overeenkomt met de naam die op je identiteitsbewijs staat vermeld.

Er staat dat mijn geboortedatum niet geldig is

Als er staat dat je geboortedatum niet geldig is, probeer dan je overschrijvingen in te stellen via een Google Chrome-browser.

Ik kan mijn identiteitsbewijs niet uploaden

De foto's moeten aan de volgende criteria voldoen:

• De foto moet in kleur zijn
  • De foto moet duidelijk zijn en de vier hoeken van het document tonen
  • De bestandsgrootte moet minimaal 100 KB zijn, maar niet groter dan 2 MB
  • Het bestandstype moet een PDF, JPG of JPEG zijn

Hier zijn enkele voorbeelden:

Als je een foutmelding krijgt bij het uploaden van je foto, probeer dan het volgende:

• Schakel de flits uit en probeer een nieuwe foto
  • Snijd de foto bij zonder de hoeken af te snijden
  • Gebruik een Chrome-browser en probeer een incognitovenster

Bewerken van je gegevens

Als je je gegevens al hebt ingevoerd maar wijzigingen moet aanbrengen, moet je teruggaan naar de pagina voor overschrijvingen. Om dit te doen, volg je deze stappen:

1. Log in op je GoFundMe-account
2. Selecteer de knop 'Bankoverschrijvingen' (Als je de GoFundMe-app gebruikt, selecteer je de knop 'Bankoverschrijving'.)
3. Selecteer 'Overzicht opnamen weergeven'
4. Selecteer het potloodje aan de rechterkant van 'Bankgegevens'

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan hier contact op met ons ondersteuningsteam.