De ontvanger van het geld wijzigen

Het kan voorkomen dat je de begunstigde moet wijzigen als hij/zij niet voldoet aan de vereisten of wanneer hij/zij fysiek of emotioneel het proces niet kan voltooien.

Als je de huidige begunstigde wilt behouden, maar hij of zij tegen problemen aanloopt met de bankoverschrijving, kunnen wij hierbij helpen.  De begunstigde kan contact opnemen met ons team door op 'Vraag om hulp' te klikken en wij zullen hem/haar ondersteunen.

De begunstigde wijzigen naar iemand anders

Om de huidige begunstigde te wijzigen, dien je een verzoek in bij ons team via dit formulier. We moeten een bevestiging ontvangen van zowel de huidige begunstigde als de organisator voordat we wijzigingen kunnen doorvoeren.

Let op: in sommige gevallen is het overzetten van een account misschien niet mogelijk. In die gevallen zullen we echter ons best doen om samen met de organisator en de begunstigde tot een oplossing te komen.

De begunstigde is overleden

In de spijtige situatie dat een begunstigde is overleden, verwijzen we je naar dit artikel.