Je bankrekening koppelen

Het koppelen van je bankrekening aan je GoFundMe-account is een gemakkelijke en veilige manier om het ingezamelde geld over te maken.  In de VS en Canada kun je je bankrekening koppelen via Trustly, een externe service die wordt gehost door GoFundMe, in plaats van je bankgegevens handmatig in te voeren.

Als je je bankrekening koppelt met Trustly, hoef je je rekening- en routinggegevens niet handmatig in te voeren en kun je het risico op mislukte geldopnames als gevolg van typfouten dus drastisch verminderen.

In de VS en Canada kun je deze stappen volgen om Trustly te gebruiken bij het instellen van geldopnames:

1. Selecteer de inzamelingsactie waarvan je geld wilt opnemen
  2. Klik op het pictogram 'Geld opnemen' (of 'Bankoverschrijving' als je de GoFundMe-app gebruikt)
  3. Selecteer 'Geldopname instellen'
  4. Als de donaties voor jezelf zijn, kies dan Ikzelf
  5. Voer je persoonlijke gegevens in en klik daarna op Volgende zodat je naar het geïntegreerde scherm van Trustly wordt geleid
  6. Selecteer je bank uit de voorgeselecteerde opties. Als je je bank niet ziet staan, selecteer dan 'Alle andere banken' rechts onderin (hieronder weergegeven)
  7. Bevestig dat je door wilt gaan door op 'OK, begrepen!' te klikken. Hierna wordt je naar de online login van jouw bank geleid
  8. Eenmaal ingelogd, kun je de rekening selecteren waarnaar je het geld wilt laten overmaken
  9. Selecteer je voorkeursrekening en klik op Doorgaan

Waar je op moet letten bij het gebruik van Trustly om je bankrekening te koppelen

• Het koppelen van je bankrekening is zeer veilig. Dit proces geeft GoFundMe geen toegang tot je bankrekeningen en we kunnen de persoonlijke informatie op je online bankrekening niet zien.
  • De bankrekening die je koppelt moet nog steeds overeenkomen met de naam die je hebt opgegeven bij je persoonlijke gegevens. Meld je niet aan bij de bankrekening van iemand anders, zelfs niet als je hun inloggegevens hebt. Als je een begunstigde wilt toevoegen, lees dan dit artikel.
  • Onze betalingsverwerkers ondersteunen voornamelijk betaalrekeningen. Overboekingen naar spaarrekeningen mislukken vaak, dus we raden altijd aan een betaalrekening te gebruiken, indien mogelijk.
  • Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je bankrekening, controleer dan nogmaals of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn, en als je problemen blijft ondervinden, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met je bank.

Je bankrekening kan niet worden gekoppeld

Lukt het niet om je bankrekening te koppelen met Trustly? Dan bieden we onze excuses aan voor het ongemak en willen we graag meer te weten komen over je ervaring. Door via dit beveiligde formulier je feedback in te dienen, kun je ons helpen het probleem beter te begrijpen. Vervolgens kun je je bankgegevens aan de hand van de onderstaande stappen handmatig invoeren.

Als Trustly op jouw locatie niet beschikbaar is of als je er geen gebruik van wilt maken, kun je je bankgegevens ook handmatig invoeren. Volg daarvoor deze stappen nadat je hebt ingelogd bij je GoFundMe-account

1. Selecteer de inzamelingsactie waarvan je geld wilt opnemen
  2. Selecteer 'Geld opnemen' (of 'Bankoverschrijving' als je de GoFundMe-app gebruikt)
  3. Selecteer 'Geldopnames instellen'
  4. Als de donaties voor jezelf zijn, kies dan 'Ikzelf'
  5. Voer je persoonlijke gegevens in
  6. Selecteer op de pagina 'Bankrekening verbinden' de optie 'Of voeg handmatig je bankgegevens toe' in plaats van je bank te selecteren. (Mogelijk moet je naar beneden scrollen om deze optie te zien als je een mobiel apparaat gebruikt)
  7. Voer je bankgegevens in wanneer daarom wordt gevraagd

Trustly is een Nacha Preferred Partner voor betaling en verificatie van online bankieren, en als je meer informatie over Trustly wilt, kun je die vinden op hun website: https://www.trustly.net/us