De frequentie van bankoverschrijvingen bewerken

Zodra bankoverschrijvingen volledig zijn geverifieerd, worden ze automatisch dagelijks verzonden en kunnen ze niet worden gepauzeerd. Dit komt door wet- en regelgeving die de hoeveelheid tijd beperkt die onze betalingsverwerker je geld kan vasthouden. Je kunt echter naar wens de frequentie van de overschrijvingen bewerken.

Volg deze stappen om je overschrijvingsfrequentie te bewerken:

1. Selecteer 'Bankoverschrijvingen'
  2. Selecteer het potloodje rechts van 'Bankgegevens'
  3. Selecteer 'Frequentie overschrijving bewerken'
  4. Kies dagelijks, wekelijks of maandelijks in het vervolgkeuzemenu

Wekelijkse overschrijvingen worden op maandag uitgevoerd en maandelijkse overschrijvingen worden op de 1e van elke maand verstuurd. Zodra het proces is gestart, duurt het 2-5 werkdagen voordat overschrijvingen op de geregistreerde bankrekening zijn bijgeschreven. Sommige accounts hebben alleen de dagelijkse instelling, dus als deze stappen niet bij je GoFundMe-account passen, kun je geen alternatieve overschrijvingsfrequentie selecteren.

De eerste overschrijving wordt altijd gestart op de dag nadat je je bankoverschrijvingsgegevens hebt ingevoerd, tenzij de frequentie wordt gewijzigd tijdens het instellen van de eerste overschrijving. Na de eerste overschrijving worden alle overschrijvingen verzonden in overeenstemming met de door jou gekozen frequentie, wanneer donaties ontvangen en geverifieerd zijn.