Bankrekening wijzigen die wordt gebruikt voor overschrijvingen

Je kunt de geregistreerde bankrekening voor een actieve inzamelingsactie op elk gewenst moment wijzigen. Je kunt de bankgegevens bewerken met directe verificatie of handmatige invoeren.

Het bewerken van bankgegevens heeft invloed op alle inzamelingsacties op je GoFundMe-account. Als je wilt dat geld voor verschillende inzamelingsacties naar verschillende rekeningen gaan, moet je een begunstigde toevoegen.

Bankgegevens bewerken met directe verificatie:

1. Selecteer de inzamelingsactie waarvoor je bankgegevens wilt bijwerken en selecteer 'Bankoverschrijvingen'
  2. Scrol naar het gedeelte 'Bankgegevens' en selecteer het potloodpictogram naast de bankrekening
  3. Selecteer 'Bankrekening bewerken' en je wordt doorgestuurd naar de beveiligde informatieportal van onze betalingspartner
  4. Selecteer onder Bankgegevens de bank die momenteel staat genoteerd en kies 'Verwijderen' in het keuzemenu
  5. Klik nogmaals onder Bankgegevens om nieuwe informatie toe te voegen en selecteer vervolgens 'Directe verificatie' en vervolgens 'Volgende'
  6. Kies je bank in de lijst of zoek naar je bank in de zoekbalk
  7. Volg de aanwijzingen om je aan te melden bij je online bankportaal en selecteer de rekening die je wil toevoegen
  8. Nadat je de gewenste rekening hebt geselecteerd, kun je teruggaan naar GoFundMe

Bankgegevens bewerken met behulp van handmatig invoeren:

1. Selecteer de inzamelingsactie waarvoor je bankgegevens wilt bijwerken en selecteer 'Bankoverschrijvingen'
  2. Scrol naar het gedeelte 'Bankgegevens' en selecteer het potloodpictogram naast de geregistreerde bankrekening
  3. Selecteer 'Bankrekening bewerken' en je wordt doorgestuurd naar de beveiligde informatieportal van onze betalingspartner
  4. Selecteer onder Bankgegevens de bank die momenteel staat genoteerd en kies vervolgens 'Details bekijken'
  5. Selecteer 'Bewerken' in de rechterbenedenhoek en kies vervolgens 'Handmatige invoer'
  6. Bewerk je rekeningnummer en andere bankgegevens en vergeet niet op 'Opslaan' te klikken
  7. Nadat je de gewenste bankrekening hebt toegevoegd, kun je teruggaan naar GoFundMe