Aanvullende informatie verstrekken om geld te ontvangen

We willen ervoor zorgen dat het geld veilig op de juiste bankrekening terechtkomt en soms hebben we aanvullende informatie nodig. Wees gerust, je kunt nog steeds donaties ontvangen terwijl we je gegevens verzamelen en controleren, dus blijf je inzamelingsactie zo vaak delen als je wilt.

De eerste stap is het instellen van je bankoverschrijvingen of het toevoegen van een begunstigde. Dit proces geeft ons vaak de informatie die we nodig hebben voor de controle, dus stel de afschrijvingen zo snel mogelijk in. Mogelijk hebben we de organisator ook een e-mail gestuurd met meer specifieke verzoeken. Als je een e-mail hebt ontvangen, kun je daar reageren met de gevraagde informatie.

Je kunt ook dit formulier invullen om informatie met ons team te delen. We kunnen geen inzamelingsacties toestaan die onze Servicevoorwaarden schenden.