Donaties ontvangen buiten GoFundMe om

Als iemand buiten GoFundMe om een donatie aan je doet, of als je je eigen bijdrage wilt weergeven, dan kun je deze donatie toevoegen als offline donatie.

Alleen een GoFundMe-organisator kan offline donaties registreren. Als je de begunstigde, een teamlid of donateur bent, neem dan contact op met de organisator om een offline donatie aan de inzamelingsactie toe te voegen.

Een offline donatie toevoegen via een computer of mobiele browser:

1. Kies de juiste inzamelingsactie en selecteer het tabblad 'Donaties'
  2. Selecteer 'Offline donatie toevoegen' boven je lijst met donateurs en voer de donatiegegevens in
  3. Selecteer 'Toevoegen' om de informatie op te slaan en aan je inzamelingsactie toe te voegen

Om een offline donatie te doen via de GoFundMe-app:

1. Open de GoFundMe-app. Je wordt dan doorgeleid naar het dashboard van je inzamelingsactie
  2. Scrol en selecteer 'Donaties'
  3. Selecteer rechtsboven 'Toevoegen'
  4. Voer de donatiegegevens in en klik op 'Opslaan'

Opmerking: omdat offline donaties al in je bezit zijn, maken ze geen deel uit van je bankoverschrijvingen. Offline donaties is een functie waarmee je een nauwkeurig totaalbedrag op je pagina kuntgeven, inclusief de donaties die je eventueel persoonlijk hebt ontvangen.