Donateursinformatie downloaden

Om te voldoen aan de gegevensbeschermingsregels, is het voor ons niet meer mogelijk om een volledige lijst van de donateursinformatie te verstrekken en is de optie om de donateurslijst inclusief e-mailadressen te downloaden, verwijderd.

Als je voor een goed doel werkt en deze informatie nodig hebt voor belastingdoeleinden, lees dan dit artikel voor specifieke instructies.

Voor alle andere organisatoren van inzamelingsacties is er altijd de mogelijkheid om donateurs rechtstreeks vanaf hun account te bedanken. Bekijk dit artikel  voor enkele tips om je dankbaarheid op GoFundMe te tonen.