Foto's toevoegen aan je inzamelingsactie

Door boeiende beelden toe te voegen aan je inzamelingsactie die te maken hebben met het doel waarvoor je geld inzamelt, kun je de interesse van potentiële donateurs wekken en zo meer donaties ophalen.

Stel jezelf de volgende vragen om de juiste foto's te kiezen:

• Hoe helpt deze foto mijn verhaal te vertellen?
  • Welke gevoelens roept deze foto op?
  • Wat voor soort beelden zouden mij inspireren om te doneren?

Als je eenmaal een foto hebt gekozen voor je inzamelingsactie, houd dan deze tips in gedachten:

• Het aanbevolen fotoformaat is 720 x 405
  • Gebruik JPEG, PNG of BMP als bestandstype
  • Zorg dat je foto goed te zien is
  • Als je een foto van iemand anders wilt gebruiken, zorg dan dat je deze mag gebruiken

Foto uploaden

Om een inzamelingsactie te starten, moet je een hoofdafbeelding of -video toevoegen. Je kunt deze op elk moment bewerken. Log in op je account en volg deze stappen:

1. Klik op 'Je inzamelingsacties' en selecteer vervolgens de actie die je wilt bewerken
  2. Selecteer 'Bewerken en instellingen' en vervolgens het tabblad 'Foto'
  3. Klik op de knop 'Wijzigen' en selecteer vervolgens 'Foto uploaden'
  4. Selecteer je gewenste afbeelding en selecteer vervolgens 'Opslaan'