Je profielfoto wijzigen

Als je naast je naam op GoFundMe je Facebook-naam en een miniatuurafbeelding wilt weergeven, moet je je GoFundMe-account verbinden met een Facebook-profiel. Hiermee kunnen mensen je identiteit controleren en geef je je inzamelingsactie een bepaalde authenticiteit.

Als je geen Facebook-account hebt of je je account niet met Facebook wilt verbinden, dan zie je een grijs silhouet.

Omdat de foto die in het onderdeel 'Gemaakt door' verschijnt, direct van je Facebook-profiel wordt gehaald, is het wijzigen van je Facebook-profielfoto de enige manier om te wijzigen wat er op GoFundMe verschijnt.

Zo kun je je Facebook-profielfoto bijwerken

1. Log hier in bij Facebook
2. Ga naar je Facebook-feed.
3. Beweeg de muis boven je profielfoto. Er verschijnt dan een optie 'Profielfoto bewerken'.
4. Klik op een van die opties om je foto bij te werken.