Doneren als 'Anoniem' op de inzamelingspagina

Wanneer je doneert op GoFundMe, kan je er op de inzamelingspagina voor kiezen om je naam niet aan iedereen te laten zien.Om veiligheidsredenen kan je geen volledig anonieme donatie doen en kunnen de organisatoren, teamleden, begunstigde en anderen je naam en soms je e-mailadres zien. Meer informatie over hoe we je informatie verwerken, vind je in ons privacybeleid.

Je moet de naam op je creditcard of betaalmethode invoeren als je doneert, maar je kunt ervoor kiezen om je naam niet openbaar te maken op de inzamelingspagina. Als je een andere naam gebruikt dan de naam op de betaalmethode waarmee je doneert, wordt je donatie mogelijk terugbetaald of geweigerd.

Klik hier voor meer informatie over het donatieproces.

Hoe maak je je donatie 'Anoniem' op de inzamelingspagina na de donatie:

Houd er rekening mee dat je jouw donatie alleen binnen 14 dagen na de donatie kunt bewerken. Als je je naam na 14 dagen uit de openbare inzamelingsactie wilt verwijderen, willen we je vragen om contact op te nemen met ons team.

1. Zoek het donatiebewijs op in je e-mail; als je het niet kunt vinden, zoek dan op de tekst " Bedankt voor je donatie aan " in je Postvak In.
  2. Scroll  to the section titled "Increase your impact"
  3. Select the green, underlined "Add a comment", which will bring you to your GoFundMe account
  4. Select “Edit” in the display section
  5. Check the box that says “Don’t display my information publicly on the fundraiser.”, click “Save”

If you don’t have your donation receipt, please follow these steps to request a new one through our contact form:

1. Klik op de link naar ons contactformulier
  2. Voer je e-mailadres in als ernaar wordt gevraagd en klik op 'Donatiebewijs ontvangen'

Hoe maak je je donatie 'Anoniem' op de inzamelingspagina voordat je doneert:

1. Ga naar de inzamelingsactie die je wilt steunen en klik op de knop 'Nu doneren'
  2. Selecteer de optie 'Naam en reactie verbergen voor iedereen' onder het donatiebedrag en de naamvelden
  3. Click “Donate now” to finalize your donation

Screenshot 2024-01-10 at 2.45.31 PM.png