Steunbetuigingen toevoegen en bewerken

Als je een donatie doet, kun je nadat je de betalingsgegevens hebt ingevuld steunbetuigingen toevoegen voor de GoFundMe-organisator. Je kunt ook de onderstaande stappen volgen om nieuwe steunbetuigingen toe te voegen of bestaande berichten te bewerken.

Houd er rekening mee dat je jouw donatie alleen binnen 14 dagen na de datum waarop deze is gedaan kunt bewerken. Als je je bericht na 14 dagen wilt aanpassen, neem dan contact op met ons team voor hulp.

Steunbetuigingen bewerken of toevoegen met je ontvangstbewijs:

1. Scrol naar de onderkant van het ontvangstbewijs
  2. Klik op 'Een reactie toevoegen'
  3. Selecteer 'Bewerken', voeg een reactie toe of breng wijzigingen aan en sla op

Steunbetuigingen bewerken of toevoegen binnen je GoFundMe-account:

1. Selecteer 'Je donaties' in het keuzemenu rechtsboven
  2. Selecteer 'Beheren' onder de donatie waarbij je woorden wil toevoegen of bewerken
  3. Selecteer 'Bewerken' in het gedeelte 'Weergeven'.
  4. Breng de gewenste bewerkingen aan en sla op

Steunbetuigingen bewerken of toevoegen zonder ontvangstbewijs of GoFundMe-account:

Meld je aan voor een GoFundMe-account met het e-mailadres dat gekoppeld is aan de donatie die je hebt gedaan.

Nadat je je account hebt aangemaakt, gebruik je de knop 'Neem contact met ons op' om contact op te nemen met ons team. We kunnen je account dan bijwerken met donaties uit het verleden. Vervolgens kun je de bovenstaande stappen volgen om bewerkingen uit te voeren en steunbetuigingen toe te voegen.