Naam wijzigen op een donatie

Je kunt de naam die zichtbaar is op de inzamelingsactie voor je donatie bewerken door de onderstaande stappen te volgen. Als je liever hebt dat je naam helemaal niet wordt weergegeven, kun je in dit artikel lezen hoe je je donatie anoniem maakt.

Houd er rekening mee dat je jouw naam alleen binnen 14 dagen na de donatie kunt bewerken. Als je je naam na 14 dagen wilt aanpassen, neem dan contact op met ons team voor hulp.

Naam op een donatie wijzigen met je donatiebewijs:

1. Scrol naar beneden, op het ontvangstbewijs
  2. Selecteer 'Voeg een reactie toe'
  3. Bewerk je naam en sla deze op

Een nieuw donatiebewijs aanvragen:

1. Volg de link naar ons contactformulier
      2. Selecteer 'Doneren of beheren'
      3. Selecteer 'Een nieuwe kopie van je ontvangstbewijs aanvragen'
      4. Voer het e-mailadres in dat voor je donatie is gebruikt

Naam op een donatie bewerken met een GoFundMe-account:

1. Volg deze link om in te loggen bij je GoFundMe-account
  2. Selecteer de drie liggende streepjes in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Selecteer 'Je donaties' in de dropdown
  4. Selecteer 'Beheren' onder de inzamelingsactie waaraan je hebt gedoneerd en die je wilt bewerken
  5. Selecteer "Bewerken" en breng wijzigingen aan in de tekstvakken voor voor- en achternaam
  6. Selecteer Opslaan als je je wijzigingen hebt aangebracht.

Meer informatie en een handige video over het donatieproces vind je hier.