Ongeautoriseerde afschrijving op je betaalkaart

Ons team Betalingsverwerkingen werkt dag en nacht om ongeoorloofd gebruik van betaalkaarten op GoFundMe te voorkomen. Donaties aan GoFundMe-inzamelingsacties worden met de volgende beschrijving op een bankafschrift weergegeven: GoFundMe Titel inzamelingsactie

Als je recentelijk geen donatie hebt gedaan aan een GoFundMe-inzamelingsactie, neem dan hier contact op met ons team

Betaalkaarten worden gebruikt, en lopen het risico van misbruik, bij elke verkoper op internet, dus het is belangrijk om ook contact op te nemen met je creditcardmaatschappij om het gebruik van de kaart te melden.

Ontvangstbewijs ontvangen maar geen donatie gedaan

We raden je aan je bankafschriften te controleren om te zien of er misbruik is gemaakt van je rekening. Als je ongeautoriseerde afschrijvingen ziet, kun je contact opnemen met ons team door dit formulier in te vullen.

Als je geen afschrijvingen ziet, kan het zijn dat iemand bij zijn donatie het verkeerde e-mailadres heeft opgegeven. Als dat het geval is en je geen e-mails van GoFundMe meer wilt ontvangen, klik dan op 'Uitschrijven' onder aan de e-mail.