Documenten die nodig zijn om geld over te maken

Documenten zijn niet voor elke klant nodig, maar onze betalingsverwerker kan erom vragen om ervoor te zorgen dat je je geld veilig ontvangt. Het is dus goed om een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een recent bankafschrift bij de hand te hebben.

Medewerker

Hoi! Ik ben Jules en ik wil een paar belangrijke dingen met je delen om rekening mee te houden tijdens het verificatieproces:

Ook als je al geld ontvangen hebt, moet je misschien toch aanvullende documenten uploaden voordat we het resterende saldo aan je kunnen overmaken. Als we je om aanvullende documenten gevraagd hebben, kan het na ontvangst van de ondersteunende documenten 2 of meer werkdagen langer duren voordat je geld op je bankrekening staat.  Aanvullende documentatie is nodig voor je eigen veiligheid en we bedanken je alvast voor je begrip.

Als we aanvullende documentatie van je nodig hebben, kunnen we dat op een van de volgende manieren aan je melden:

• Een e-mail met als onderwerp 'Actie vereist: het instellen van je geldopnamen is mislukt'
      • Een verzoek om documenten te uploaden als je je overschrijvingsdetails bewerkt
      • Een banner na het inloggen op je GoFundMe-account met de tekst 'Er is een fout geconstateerd in de informatie die je hebt verstrekt voor overschrijvingen.'

Je documenten uploaden:

1. Start de uploadprocedure vanuit:

• E-mail: klik op de link in de e-mail

Opmerking: als je geen e-mail van ons team hebt ontvangen maar denkt dat deze situatie op jou van toepassing is, probeer dan terug te gaan naar de instellingen voor bankoverschrijvingen door op het pictogram 'Bankoverschrijving' te klikken en de stappen te volgen om te zien of je wordt gevraagd om documenten te uploaden. Zo niet, neem dan contact met ons team op door op "Vraag om hulp" te klikken, zodat we je verder kunnen helpen.

• Je account: klik op de knop 'Bankoverschrijvingen' en vervolgens op 'Overzicht'. Of klik op de link 'Klik hier om het opnieuw te proberen.' in de rode banner.

2. Bevestig dat je persoonlijke gegevens correct zijn (als je dit niet recentelijk gedaan hebt).

3. Klik om je document te uploaden en gebruik een bestand dat je op je computer of apparaat hebt opgeslagen. Elk bestand moet minimaal 100 KB groot zijn, maar niet groter dan 2MB. JPG-bestanden zijn het best voor identiteitsbewijzen en pdf-bestanden zijn het best voor bankafschriften.

Meer informatie over de eisen voor elk type document:

• Persoonlijk, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs
    • Niet verlopen
    • Volledige officiële naam die overeenkomt met bankafschrift en GoFundMe-account
    • De foto moet in kleur zijn
    • Voeg de voor- en achterkant van je identiteitsbewijs (als aparte afbeeldingen) of de hele fotopagina van je paspoort toe
    • Laat alle informatie zien, zonder bewerkingen of onleesbaar gemaakte delen
    • De foto moet duidelijk zijn en de vier hoeken van het document tonen
    • De bestandsgrootte moet ten minste 100 KB (maar niet groter dan 2 MB) zijn
    • JPG-bestanden doen het doorgaans beter dan PDF-bestanden

• Persoonlijk bankafschrift
    • Volledige officiële naam:
    • Banklogo
    • Rekening- of IBAN-nummer
    • Bankafschrift mag niet ouder zijn dan 12 maanden
    • 'Sort code' (Verenigd Koninkrijk en Ierland)

• Overige bankdocumenten
    • Geaccepteerde documenten (als je geen bankafschrift bij de hand hebt): ongeldig gemaakte cheque, ondertekende brief van de bank, ondertekend en bestempeld formulier voor automatische incasso
    • Alle gegevens moeten op het document afgedrukt staan en mogen niet met de hand geschreven zijn
  • Bankrekening van de organisatie

Lees dit probleemoplossingsartikel als het je niet lukt om documenten te uploaden of de procedure te voltooien. Je kunt ook dit beveiligde formulier gebruiken om je documenten te uploaden, dan kan ons team je verder helpen.