Invite someone else to receive funds

Als je iemand anders uitnodigt om het geld te ontvangen, zorg er dan voor dat deze aan alle vereisten voldoet die in dit artikel worden genoemd. Zodra een begunstigde is toegevoegd, verschijnt zijn/haar naam op de actiepagina samen met die van de organisator.

Please ensure your beneficiary has the following documents:

• Een officieel door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. Dit kan een rijbewijs of een paspoort zijn.
      • Officiële bankafschriften met de volgende informatie:
            • Het banklogo of briefpapier van de bank (moet zijn uitgegeven door de bank).
            • Hun naam als rekeninghouder.
            • The bank account number they will use to receive the funds.
            • De zogenaamde 'sort code' indien de actie in het Verenigd Koninkrijk of Ierland is opgezet.

Our payment processor may require this documentation to verify account details.

Zodra je hebt bevestigd dat de begunstigde aan de vereisten voldoet, volg je de onderstaande instructies:

1. Klik op 'Overschrijvingen instellen' op je dashboard
  2. Kies 'De bankrekening van iemand anders' onder 'Naar wie wordt het geld overgemaakt?'
  3. Bevestig je eigen e-mailadres en klik op 'Aan de slag' onder 'Een begunstigde uitnodigen'
  4. Voer de voor- en achternaam van de begunstigde in (dit wordt openbaar weergegeven op de pagina van de inzamelingsactie) en het e-mailadres. Klik vervolgens op 'Volgende'.
  5. Bevestig dat de informatie die je hebt ingevoerd klopt en selecteer vervolgens 'Uitnodiging verzenden'

Als je een foutmelding krijgt, probeer dan de uitnodiging naar een ander e-mailadres te sturen. De begunstigde heeft mogelijk een bestaand account dat de fout veroorzaakt.

Nadat je dit hebt verstuurd, ontvangt je begunstigde een e-mail om het geld te accepteren.

Opmerking: zorg ervoor dat je je e-mailinbox (en spammap) in de gaten houdt voor een e-mail van ons team met de titel, 'Belangrijk bericht van GoFundMe'. Als je deze e-mail ontvangt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk reageert. Ons team zal met je moeten samenwerken om de verdere verificatie te voltooien, voordat er geld kan worden overgemaakt.