Een GoFundMe-widget toevoegen aan een blog of website

Je kunt met deze code een opgemaakte widget insluiten die vanaf je website naar je GoFundMe-actie linkt! De widget wordt ingesloten in de taal van de inzamelingsactie.

Als je na het uitvoeren van deze stappen problemen ondervindt om de widget correct weer te geven, neem dan contact op met je websitebeheerder of host voor specifieke ondersteuning voor je situatie.

Waar kan ik de GoFundMe-widget vinden om aan mijn website toe te voegen?

Volg deze stappen:

1. Bezoek je inzamelingspagina (niet het dashboard, maar in plaats daarvan de openbare inzamelingspagina)
  2. Klik op 'Delen' boven de knop 'Nu doneren'
  3. Klik op 'HTML invoegen'
  4. Kies welke grootte widget je wilt voor je website
  5. Klik op 'HTML-code kopiëren'
  6. Plak de code in de editor van je blog of website

Opmerkingen

Social media: de widget is niet bedoeld voor Facebook of Twitter, en de meeste social media-sites en tekstvakken staan geen HTML-insluitingen zoals deze toe. In plaats daarvan kun je de URL van de inzamelingsactie daar gewoon plakken.

Wordpress: als je van het WordPress-platform gebruikmaakt, werkt deze widget alleen als je je geabonneerd hebt op hun Business-abonnement. Voor veiligheidsdoeleinden beperkt WordPress het gebruik van sommige HTML-tags in hun Gratis, Persoonlijk- en Premium-abonnementen. Klik hier voor meer informatie.

Ga voor meer hulp en rechtstreeks advies van andere GoFundMe-organisatoren naar onze GoFundMe-community.