Naamwijziging op GoFundMe

GoFundMe-campagnes moeten aan één persoon zijn gekoppeld en hun volledige naam moet in de campagne worden weergegeven. GoFundMe-campagnes kunnen niet anoniem worden gebruikt; we hebben dit beleid om transparantie te bevorderen.

Dit helpt je ​​donateurs ook om hun bijdrage comfortabeler te maken door hen te laten zien wie het geld inzamelt, en geeft hen een contactpunt voor het geval ze vragen hebben.

Houd er ook rekening mee dat als je account is gekoppeld aan een Facebook-profiel, je je naam niet kunt bewerken zonder eerst je Facebook-profiel te ontkoppelen.

Om je naam te wijzigen:

1. Meld je hier aan bij GoFundMe
  2. Selecteer de drie streepjes die je boven in het scherm ziet (als je de GoFundMe-app gebruikt, tik je in plaats daarvan op je initialen in de rechterbovenhoek)
  3. Selecteer "Accountinstellingen" in het vervolgkeuzemenu
  4. Wijzig je naam en klik op "Wijzigingen opslaan" onderaan het scherm