Problemen met doneren?

We stellen je vrijgevigheid bij het doneren aan een GoFundMe-inzamelingsactie zeer op prijs en het spijt ons als je hier problemen bij ondervindt. We hebben een aantal van de meest voorkomende redenen voor mislukte donaties op een rijtje gezet:

• De naam van de donatie komt niet overeen met de naam op je kaart (als je de manier waarop je naam wordt weergegeven achteraf wilt wijzigen, kun je altijd je naam bewerken)
  • Typfouten in je kaartnummer, CVC-code of postcode
  • Onvoldoende geld op de rekening of weigering van de kaart door creditcardmaatschappijen (dat kan gebeuren als je donatie buiten je normale uitgavepatroon valt)
  • Problemen met de browser of internetverbinding (voor het versturen van versleutelde kaartgegevens is een sterke internetverbinding nodig)
  • De bank weigert je donatie. Bel je bank en bevestig dat je een donatie wilt doen aan een GoFundMe. Wacht vervolgens 24 uur om je donatie opnieuw in te dienen