Reacties uitzetten

Bij het doneren kunnen donateurs reacties achterlaten die vervolgens op je inzamelingspagina worden weergegeven. Hoewel je bij deze reacties geen antwoord kunt plaatsen, kun je je donateurs wel rechtstreeks een bedankbriefje sturen. Als je liever niet wilt dat donateurs reacties achterlaten, kun je deze uitzetten door de onderstaande stappen te volgen.

Zo kun je reacties uitzetten

Alle reacties uitzetten op een desktopcomputer of mobiel apparaat:

1. Klik op 'Beheren' bij de inzamelingsactie waarvoor je de reacties wilt uitzetten
  2. Klik naast de titel van je inzamelingsactie op 'Bewerken en instellingen' (op een mobiel apparaat klik je op 'Bewerken' in de menubalk onderin)
  3. Scrol naar beneden naar 'Instellingen van de inzamelingsactie'
  4. Verwijder het vinkje naast 'Donateurs toestaan om te reageren op mijn inzamelingsactie'

Alle reacties vanuit de app uitschakelen:

1. Selecteer je inzamelingsactie en klik onderaan op het tabblad 'Bewerken'
  2. Scrol omlaag naar 'Instellingen inzamelingsactie'
  3. Schakel de optie 'Donateurs toestaan om te reageren op mijn inzamelingsactie' in of uit

Belangrijk: als iemand intimiderend of vervelend op je inzamelingsactie reageert, dan raden we je aan de reactiefunctie van je actie uit te zetten en dit aan ons team te melden.