Een donatiereactie toevoegen en bewerken

Als je doneert, kun je na het invoeren van de betalingsgegevens een reactie toevoegen. Door deze stappen te volgen, kun je later nog een nieuwe reactie toevoegen of een bestaande reactie bewerken:

Hoe je je donatiereactie kunt bewerken met je ontvangstbewijs:

1. Scrol naar beneden, op het ontvangstbewijs
  2. Selecteer 'Reactie toevoegen'
  3. Selecteer het pictogram 'Bewerken'
  4. Bewerk je reactie en sla hem op

Stappen om een reactie toe te voegen na een donatie zijn hierboven weergegeven.

Je donatiereactie bewerken als je een GoFundMe-account hebt:

1. Volg deze link om in te loggen bij je GoFundMe-account.
  2. Selecteer je naam in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Selecteer 'Je donaties' in de dropdown
  4. Selecteer 'Beheren' onder de betreffende inzamelingsactie.
  5. Scrol omlaag naar 'Weergavenaam en reactie'. Je kunt je reactie bekijken en eventuele wijzigingen aanbrengen in het tekstvak
  6. Selecteer 'Opslaan' als je je wijzigingen hebt aangebracht

Je donatiereactie bewerken zonder je ontvangstbewijs of een GoFundMe-account:

1. Volg de link naar ons contactformulier
  2. Selecteer het volgende:
    1. 'Ik ben een donateur of fan'
    2. 'Wijzigingen aanbrengen in een donatie'
    3. 'Een donatiereactie wijzigen'
  3. Voer het e-mailadres in dat is gebruikt om te doneren en klik op 'Mijn donatie wijzigen'

Je kunt hier meer informatie vinden en een nuttige video over het donatieproces bekijken