Updates publiceren

Updates zijn een geweldige manier om meer steun te krijgen, je inzamelingsactie een nieuwe impuls te geven en donateurs te laten weten wat er is gebeurd sinds hun donatie: dit kan de vaart in je inzamelingsactie houden! Mails met updates worden vanaf je inzamelingsactie naar donateurs verstuurd, zolang ze zich hiervoor niet hebben afgemeld.

Vergeet niet om regelmatig updates te publiceren om het momentum dat je met je inzamelingsactie hebt bereikt te behouden. Neem een kijkje bij onze GoFundMe-community voor meer ondersteuning en advies, rechtstreeks van andere GoFundMe-organisators.

Ideeën over wat je in je updates kunt vermelden:

• Laat je fans weten hoe dankbaar je bent voor hun hulp tot nu toe.
  • Geef een update over hoe het met jou (of je begunstigde) gaat—en deel een foto!
  • Vraag fans om door te gaan met het delen van je inzamelingsactie om er meer bekendheid aan te geven—dit is het belangrijkste om meer donaties te ontvangen.
  • Deel enkele leuke reacties van je donateurs.
  • Herinner je fans eraan dat zelfs een donatie van € 5 of het delen van je actie helpt om je doel te bereiken.

Hier is een voorbeeld van een updatebericht:

Hallo allemaal, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken voor jullie reacties en donaties die een groot verschil hebben gemaakt.

De kleine Max bedankt jullie ook en voelt zich een beetje beter na zijn bezoek aan de dierenarts vandaag. Hij heeft volgende week weer een afspraak voor verdere vaccinatie.  Indien mogelijk, zou je onze inzamelingslink <link> met 3 dierenvrienden die je kent willen delen via social media, een e-mail of een sms met een kort bericht over waarom je hebt gedoneerd? Delen helpt enorm, en Max is nog niet beter. Volgende week delen we meer foto's!

We raden ook aan deze inzamelingsacties te bekijken voor meer voorbeelden van succesvolle updateberichten:

Volg na het inloggen op je GoFundMe-account de volgende stappen om een update te publiceren:

1. Klik op 'Beheren' bij de inzamelingsactie waarover je een update wilt verzenden
  2. Selecteer de knop 'Update' aan de rechterkant van je computerscherm, of onderaan je scherm in de app
  3. Schrijf je update waar je 'Deel je nieuws ...' ziet in het vak en klik op 'Foto of video toevoegen' als je afbeeldingen of video's toe wilt voegen
  4. Selecteer de opties 'Facebook, Twitter, en Donateurs en volgers' om je update buiten de pagina van de inzamelingsactie te delen. Schakel deze opties uit als je daar de voorkeur aan geeft (in dit geval publiceer je de update op je GoFundMe-pagina)
  5. 5) Klik op Update publiceren.

Stappen om een update te publiceren vanaf een computer of mobiele browser zijn hierboven weergegeven.

Stappen om een update te publiceren vanuit de mobiele app zijn hierboven weergegeven.

Volg deze stappen in je GoFundMe-account om een update te bewerken of verwijderen:

1. Selecteer het tabblad Updates in het midden van je dashboard
  2. Selecteer de drie kleine verticale stippen naast de update die je wilt bewerken
  3. Selecteer 'Update bewerken' of 'Update verwijderen', afhankelijk van wat je wilt
  4. Als je aan het bewerken bent, breng je de gewenste wijzigingen aan en selecteer je vervolgens nogmaals 'Update bewerken' om te verzenden. Als je de update wilt verwijderen, selecteer je 'Ja, verwijderen' ter bevestiging