Donateurs bedanken

We hebben allemaal af en toe wat extra hulp van onze community nodig, maar we weten dat je veel andere verantwoordelijkheden hebt naast je GoFundMe-inzamelingsactie. Daarom willen we het zo eenvoudig mogelijk maken om donateurs te bedanken.

Zo bedank je je donateurs:

1. Log in bij je account en selecteer de juiste inzamelingsactie
  2. Scrol naar beneden, naar Donaties
  3. Selecteer 'Bedanken' onder de naam van de donateur en typ je bericht in het veld
  4. Klik op 'Verzenden'

Stappen om een bedankje te sturen vanaf een computer of mobiel apparaat zijn hierboven weergegeven; de app is hieronder weergegeven

Redenen om donateurs te bedanken

• Toon waardering voor je donateurs en erken wat ze hebben gedaan om je te steunen.
  • Houd het momentum gaande door mensen die je al steunen aan te moedigen anderen te vertellen over je inzamelingsactie en hem te delen. Wanneer je donateurs beginnen te delen kan er een domino-effect ontstaan. Vrienden van vrienden kunnen je inzamelingsactie zien, en misschien doneren zij ook wel.
  • Communiceer direct met je donateurs als je hen niet persoonlijk kent. Je donateurs kunnen ook op je bedankje antwoorden, zodat jullie veiliger met elkaar kunnen communiceren.
  • Vraag om meer contactinformatie als je graag buiten GoFundMe om wilt vertellen hoe het verder gaat met je inzamelingsactie.

Hier is een voorbeeld van een goed bedankje:

Hallo <Naam Donor>, ik kan je niet genoeg bedanken voor je gulle donatie voor Sparky. Het betekent zoveel voor mij, en het zal hem zeker helpen bij zijn herstel. We zouden je voor eeuwig dankbaar zijn als je onze inzamelingslink <Voeg link hier toe> zou kunnen delen met dierenvrienden die je kent via e-mail, sms of social media. Het delen van onze inzamelingsactie is doorslaggevend voor ons succes. Nogmaals bedank!t