Minimumbedrag donaties

Het minimumbedrag dat een donateur aan je campagne kan geven, is $ 5, € 5, £ 5 of kr 5 (afhankelijk van de valuta van je campagne).

Opmerking: voor campagnes met de optie voor een vrijwillige tip aan GoFundMe, is het minimumbedrag $ 1, als je een fooi toevoegt. Meer informatie.

Het minimumbedrag voor donaties wordt bepaald door de (standaard) transactiekosten die worden ingehouden op elke donatie.

Meer informatie over kosten zie je hier.