Je wachtwoord wijzigen

Als je je GoFundMe-wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen en opnieuw inloggen zolang je toegang hebt tot het e-mailadres in ons bestand. Heb je wel het juiste wachtwoord, maar lukt het niet om in te loggen? Raadpleeg dan dit artikel van het Hulpcentrum.

Zo kun je je wachtwoord opnieuw instellen

1. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten?' op onze inlogpagina.
  2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je GoFundMe-account aan te maken en klik op 'Nieuw wachtwoord aanvragen'
  3. Klik in de e-mail die je ontvangt op de link 'Mijn wachtwoord wijzigen'. Je wordt doorverwezen naar een scherm waar je je nieuwe wachtwoord kunt invoeren om de wijziging te bevestigen.

Je kunt ook deze link volgen om een nieuw wachtwoord aan te vragen: https://www.gofundme.com/forgot-password

Als je problemen hebt met het ontvangen van de e-mail om je wachtwoord te wijzigen, kun je hier klikken om contact op te nemen met ons team.