Problemen bij het aannemen van een uitnodiging als begunstigde

Wanneer een begunstigde wordt uitgenodigd door een GoFundMe-organisator, gebeurt dit via een e-mail met het onderwerp 'Een uitnodiging voor het accepteren van geld'. Als je problemen ervaart bij het aannemen van de uitnodiging, vraag dan aan de organisator om hem naar een ander e-mailadres te sturen, als je dat hebt.

Als je de e-mail niet kunt vinden in je inbox, kun je dit het makkelijkst oplossen door in te loggen of je aan te melden bij GoFundMe.

• Als er een al GoFundMe-account bestaat voor je e-mailadres, probeer dan in te loggen bij dat account. Na het inloggen wordt de optie om de uitnodiging te 'Accepteren' automatisch weergegeven.
  • Als er nog geen GoFundMe-account bestaat voor je e-mailadres, meld je dan aan voor een nieuw GoFundMe-account met het het e-mailadres waarnaar de uitnodiging was verstuurd. Wanneer je bent ingelogd bij je nieuwe account wordt de optie om te 'Accepteren' automatisch weergegeven.

Als de uitnodiging naar het verkeerde e-mailadres was verstuurd en niet geclaimd is, kan de GoFundMe-organisator de uitnodiging als begunstigde annuleren door deze stappen te volgen vanuit zijn of haar GoFundMe-account:

1. Klik op het pictogram voor 'Geld opnemen'
  2. Kies 'Overzicht begunstigde bekijken'
  3. Scroll naar beneden en selecteer 'Uitnodiging annuleren' (zoals je hieronder ziet)
  4. Dan kan de organisator op de optie klikken om een e-mail naar het juiste e-mailadres te sturen