Naam wijzigen op een donatie

Je kunt de naam die zichtbaar is op de inzamelingsactie voor je donatie bewerken door de onderstaande stappen te volgen.

Naam op een donatie wijzigen met je donatiebewijs:

1. Scrol naar beneden, op het ontvangstbewijs
  2. Selecteer 'Voeg een reactie toe'
  3. Bewerk je naam en sla deze op

Een nieuw donatiebewijs aanvragen:

1. Volg de link naar ons contactformulier
      2. Selecteer 'Doneren of beheren'
      3. Selecteer 'Een nieuwe kopie van je ontvangstbewijs aanvragen'
      4. Voer het e-mailadres in dat voor je donatie is gebruikt

Naam op een donatie bewerken met een GoFundMe-account:

1. Volg deze link om in te loggen bij je GoFundMe-account
  2. Selecteer de drie liggende streepjes in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Selecteer 'Je donaties' in de dropdown
  4. Selecteer 'Beheren' onder de inzamelingsactie waaraan je hebt gedoneerd en die je wilt bewerken
  5. Scrol omlaag naar 'Weergavenaam en reactie'
  6. Je kunt je naam zien en wijzigingen aanbrengen. Selecteer Opslaan als je je wijzigingen hebt aangebracht.

Meer informatie en een handige video over het donatieproces vind je hier.