Donaties die je niet herkent op je afschrift(en)

Als je een overboeking op je afschrift ziet die aangeeft dat het een donatie is maar als je onlangs niet gedoneerd hebt op ons platform, dan kunnen we je daarbij helpen. Ons team voor de verwerking van betalingen werkt dag en nacht om ongeoorloofd gebruik van betaalkaarten op GoFundMe te voorkomen.Neem contact op met ons team met de laatste vier cijfers op de betaalkaart die wij in onze bestanden hebben, de tekst die de overboeking beschrijft evenals de tijd waarop de overboeking plaatsvond, en wij helpen je dan verder of we betalen je terug indien nodig.

Betaalkaarten worden soms misbruikt op het internet en als je een overboeking ziet die niet van jou afkomstig is, kun je het beste contact opnemen met je creditcardmaatschappij om dit misbruik te melden. Mocht dit op GoFundMe gebeuren, neem dan ook contact op met ons team voor extra hulp en een eventuele terugbetaling.