Een team toevoegen

Twee (of drie of vier) mensen die mee kunnen denken, zijn altijd beter dan één! Inzamelingsacties voor teams zijn er niet alleen voor sportteams of clubs. Elke GoFundMe-organisator kan vrienden en familie betrekken om geld in te zamelen voor hun doel. Of het nu gaat om een inzameling voor daklozen of een vriend(in) die dringend hulp nodig heeft, teamacties kunnen je helpen de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Als je bijvoorbeeld een herdenkingsactie wilt starten voor een dierbare die is overleden, kan het toevoegen van teamleden ervoor zorgen dat je inzamelingsactie soepeler verloopt. Op die manier kun je verantwoordelijkheden verdelen, zoals het publiceren van updates en het sturen van bedankjes. Eveneens kan je team je helpen je emotioneel te ondersteunen terwijl jij de beste manier probeert te vinden om een dierbare te ondersteunen.

Maar ook als je een teamactie voor een echt team wilt organiseren, is dit een geweldige manier waarop elk lid van het team kan bijhouden hoeveel donaties ze hebben ingezameld, en ze kunnen persoonlijk alle donateurs bedanken die namens hen hebben bijgedragen.

Bij teamacties kan de GoFundMe-organisator:

1. Een teamlid toevoegen of verwijderen
  2. Een bericht naar je team sturen
  3. Aangeven hoeveel een teamlid heeft ingezameld voor je inzamelingsactie
  4. Een teamfoto publiceren
  5. Een teamnaam bedenken

Je krijgt de optie om je teamleden te herinneren dat ze je actie moeten delen. Als ze de actie op meer plaatsen delen, is de kans groter dat je je doel bereikt. Stuur een herinnering via het dashboard zodat zij de actie met ten minste 20 mensen delen.

Je teamleden krijgen ook hun eigen functies wanneer ze zich aanmelden. Zo kunnen zij:

1. Updates over de inzamelingsactie publiceren
  2. Donateurs namens hen bedanken
  3. Berichten naar het team sturen
  4. Bekijken hoeveel ze hebben ingezameld voor de inzamelingsactie

Bekijk deze succesvolle teams hier om inspiratie op te doen!

Volg deze instructies om een team op te zetten en teamleden toe te voegen:

1. Log in op je GoFundMe-account
  2. Selecteer het tabblad Team op je dashboard
  3. Selecteer 'Zamel geld in als team'
  4. Klik op de groene knop met de tekst 'Verzoeken via e-mail versturen' of kopieer en plak de link in een rechtstreeks bericht voor je teamleden

Zodra ze accepteren, hebben je teamleden toegang tot de bovenstaande functies en kun je bijhouden hoeveel elk lid heeft ingezameld met de inzamelingsactie.