Geldopnamen stopgezet

Als je geldopnamen zijn stopgezet, hebben we mogelijk meer informatie van je nodig. Om geldopnamen te verifiëren, vragen we twee soorten gegevens:

Bank- of identiteitsgegevens:

Informatie over de inzamelingsactie:

• Soms hebben we meer informatie nodig over de bedoeling van je inzamelingsactie, de ontvanger van het geld of hoe het geld wordt beheerd.
  • Als we deze informatie van je nodig hebben, heb je een e-mail ontvangen met de titel 'Belangrijk bericht van GoFundMe' of 'Dringend bericht van GoFundMe - Actie vereist'.

Meer informatie over wat je moet doen en wat de volgende stappen zijn, vind je hier.