Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Ons team staat klaar om je te helpen en we zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. We helpen je graag verder via ons Hulpcentrum, e-mail of livechat.

We raden aan om onze populairste artikelen te bekijken. Misschien vind je daar al antwoord op je vraag:

Heb je twijfels over een inzamelingsactie?

Als je vermoedt dat een inzamelingsactie frauduleus is, kun je deze melden bij ons Trust and Safety Team. Meer informatie over het melden van een inzamelingsactie vind je hier.

Belangrijk: maak geen melding van je eigen inzamelingsactie om contact te krijgen met ons ondersteuningsteam. Dit resulteert in extra vertragingen voor je inzamelingsactie.

Zo kun je contact opnemen met ons team:

1. Klik op de knop voor hulp onderaan elk artikel in het Hulpcentrum.Contact_nl.png
  2. Voer je vraag in om mogelijke antwoorden op je vraag te lezen.
  3. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, vul dan het korte formulier in zodat ons team de benodigde informatie heeft.
  4. Stel je vraag via e-mail of chat.

De beschikbaarheid van de chat hangt af van het tijdstip en je locatie. De chat is beschikbaar als je de knop 'Nu chatten' ziet.

Houd verder rekening met het volgende wanneer je contact opneemt met ons team:

• Geef het exacte e-mailadres op dat je hebt gebruikt om je GoFundMe-account aan te maken of te doneren.
  • Als je niet zeker weet welk e-mailadres je hebt gebruikt, vermeld dan andere e-mailadressen die je mogelijk hebt gebruikt of geef ons de link naar de inzamelingsactie waarover je contact met ons opneemt.
  • Als je namens iemand anders contact met ons opneemt, vermeld dan zijn/haar e-mailadres of vraag die persoon om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Om veiligheidsredenen kunnen we de accountinformatie alleen delen wanneer we communiceren via het geregistreerde e-mailadres.