Je e-mailadres verifiëren

Je moet je e-mailadres verifiëren tijdens het instellen van de geldopnames. Om dit te doen, hoef je alleen maar naar de e-mail met de titel 'Je GoFundMe-e-mailadres verifiëren' te gaan en op de groene knop 'E-mail verifiëren' te klikken.

Als je problemen hebt met het ontvangen van je verificatie-e-mail, controleer dan eerst of het e-mailadres in je GoFundMe-account geen typefouten bevat en bekijk dan deze snelle oplossingen:

• Controleer je mappen voor spam of ongewenste e-mail: soms filteren e-mailproviders geautomatiseerde e-mails naar je mappen voor spam of ongewenste e-mail. Zoek naar een bericht met de titel 'Je GoFundMe-e-mailadres verifiëren'.
      • Voeg het e-mailadres 'messages@gofundme.com' aan je lijst met contacten toe: sommige e-mailproviders hebben sterke beveiligingsfilters die e-mails blokkeren van onbekende verzenders. Als je dit e-mailadres aan je lijst met contacten toevoegt, weet je e-mailprovider dat ze deze verzender kunnen vertrouwen.
      • Werk je e-mailadres bij binnen je GoFundMe-account: er zijn enkele e-mailproviders die geen geautomatiseerde e-mails van GoFundMe kunnen ontvangen. Dit geldt vooral voor aangepaste e-maildomeinen en -providers. Als dit geldt voor jou, raden we aan je e-mailadres bij te werken binnen je GoFundMe-account, zodat je in de toekomst belangrijke e-mails over geldopnames van ons kunt ontvangen. Grote e-mailproviders zoals Gmail, Hotmail of Yahoo werken het best.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam: als je alle bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, maar nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons team zodat we je kunnen helpen.