Namen van donateurs verbergen

Als je van een donateur het verzoek krijgt om zijn/haar naam op je inzamelingsactie te verbergen, kun je die donatie anoniem maken.

Om de naam van een donateur op je inzamelingspagina te verbergen, log je in en volg je deze stappen:

1. Klik op 'Je inzamelingsacties' en vervolgens bij de betreffende inzamelingsactie op 'Beheren'
  2. Scrol naar het gedeelte 'Donateurs' (of 'Donaties' in de mobiele app)
  3. Klik op de drie puntjes naast de donatie die je anoniem wilt maken
  4. Selecteer 'Anoniem maken'

Houd er rekening mee dat je hiermee de donateur anoniem maakt, maar niet het donatiebedrag verbergt. Omwille van de transparantie is het donatiebedrag altijd zichtbaar op de inzamelingsactie.

Opmerking: alleen de GoFundMe-organisator kan een donatie anoniem maken nadat deze overgemaakt is. Als je een begunstigde of teamlid bent, neem je contact op met de GoFundMe-organisator die de donatie anoniem kan maken. Ben je een donateur? Bekijk dit artikel om te zien hoe je je donatie zelf anoniem kunt maken.