Vermeld worden op de GoFundMe-lijst voor erkende goede doelen

Ga naar deze link om te zien of je goede doel al in onze database staat, en zoek op het belastingnummer of de naam van het goede doel. Deze lijst bevat goede doelen die zich al hebben ingeschreven bij het PayPal Giving Fund of die zijn opgenomen in de GuideStar-database voor non-profitorganisaties, die openbaar beschikbare gegevens bevat.

Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Canada

Als je organisatie nog niet op de lijst staat, kan een financieel beheerder van de organisatie deze stappen volgen om je organisatie toe te voegen:

1. Maak een PayPal-account aan of zorg ervoor dat je bestaande PayPal-account wordt geüpgraded naar een bedrijfsaccount. Controleer dat hier.
  2. Bevestig de status van het goede doel  hier. Zodra de status van je goede doel is bevestigd, wordt het automatisch ingeschreven.
  3. Als je je in Californië of het Verenigd Koninkrijk bevindt, moet je een derde stap voltooien. Meld je aan voor het PayPal Giving Fund via de link in de bevestigingsmail van stap twee.

Je goede doel verschijnt in onze database binnen twee dagen nadat de inschrijving voltooid is.

Australië

Als je goede doel staat ingeschreven bij de Australische Commissie voor goede doelen en non-profitorganisaties en de status van de donatie voor de ontvanger aftrekbaar is (DGR), dan word je automatisch vermeld in onze programma's en kunnen donateurs je nomineren als hun goede doel.

De uitzondering hierop zijn goede doelen die publieke of particuliere ondersteunende fondsen zijn (deze worden beschreven als item 2 onder de DGR-goedkeuring ). Het PayPal Giving Fund is een openbaar ondersteunend fonds en kan daarom geen subsidies geven aan andere openbare of particuliere ondersteunende fondsen.

Als je goede doel staat ingeschreven bij de Australische Commissie voor goede doelen en non-profitorganisaties en een fonds, autoriteit of instelling beheert met de DGR-status (op voorwaarde dat dit niet item 2 is), kan het fonds, de autoriteit of de instelling ook in onze programma's worden vermeld.