Een ontvangstbewijs aanvragen

Als je een extra kopie van je donatiebevestiging wilt, volg dan deze stappen om er een aan te vragen via ons contactformulier:

1. Volg de link naar ons contactformulier
  2. Selecteer 'Doneren of donatie beheren'
  3. Voer je e-mailadres in als ernaar wordt gevraagd en klik op 'Donatiebewijs ontvangen'

Ontvangstbewijzen van inzamelingsacties van erkende goede doelen

Als je hebt gedoneerd aan een inzamelingsactie voor een goed doel, heb je als het goed is een ontvangstbewijs voor de belastingen ontvangen van PayPal Giving Fund (of van FirstGiving, als je voor 3 november 2016 hebt gedoneerd). Als je niet zeker weet of je aan een inzamelingsactie voor een goed doel gedoneerd hebt, kun je naar de inzamelingsactie gaan en kijken of deze badge voor erkende goede doelen naast de naam van de organisatie staat: checkmark.png

Als je deze badge niet ziet bij de inzamelingsactie waaraan je gedoneerd hebt, dan is het een persoonlijke inzamelingsactie. In dat geval is de donatie waarschijnlijk geen fiscaal aftrekbare gift, maar dat kun je het best even navragen bij een belastingadviseur. Lees meer over belastingen voor donaties voor goede doelen in dit artikel.