Je telefoonnummer verifiëren

Voor persoonlijke inzamelingsacties moet je je account telefonisch verifiëren. Door je telefoonnummer te verifiëren, breng je een extra beschermingslaag aan voor het beheren van je geld.

Het telefoonnummer moet afkomstig zijn uit hetzelfde land waarin je de inzamelingsactie hebt aangemaakt. Als je bijvoorbeeld een inzamelingsactie opzet in de Verenigde Staten, moet je een code laten verzenden naar een Amerikaans telefoonnummer binnen een van de 50 staten.

Let op: voer bij het verifiëren de 5-cijferige code in die in het bericht staat, niet het nummer waarvan de code afkomstig is. Je hebt 10 minuten de tijd om de code in te voeren.

Problemen bij het ontvangen van de code

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen en de code opnieuw te verzenden:

• Probeer het vanaf een ander apparaat. Dus als je een tablet of telefoon gebruikt, switch dan naar je computer (of vice versa).
  • Probeer het met een andere browser en zorg dat je een goede internetverbinding hebt. Google Chrome en Firefox zijn het meest betrouwbaar.
  • Neem contact op met je telefoonprovider. Soms worden automatisch gegenereerde sms-berichten door de provider geblokkeerd.

Raadpleeg dit artikel van het Hulpcentrum als je het telefoonnummer voor je account wilt wijzigen.