Je bankgegevens wijzigen

Als je bankrekening afgesloten wordt of als je de resterende fondsen van je inzamelingsactie naar een andere rekening wilt overmaken, kun je je bankgegevens bijwerken naar een andere bankrekening die op jouw naam staat.

Let op:  GoFundMe controleert niet of de ingevoerde informatie juist is, dus controleer je gegevens extra voorzichtig en zorg ervoor dat je alleen je eigen bankgegevens invoert.

Om de bankrekening te wijzigen waar je geld naar wordt overgemaakt volg je deze stappen na het inloggen op je account:

1. Selecteer de inzamelingsactie die je wilt bewerken
  2. Klik op de knop 'Geld opnemen'
  3. Klik op het potloodpictogram naast 'Bankgegevens' om te bewerken
  4. Selecteer een bank om op in te loggen of selecteer 'Je bankgegevens handmatig toevoegen'
  5. Voer je nieuwe bankrekeninggegevens in en sla de wijzigingen op

Zodra deze nieuwe informatie is geverifieerd zullen alle toekomstige geldopnames naar deze nieuwe bankrekening worden overgemaakt. Houd er rekening mee dat het gemiddeld 2-5 werkdagen duurt voordat geldopnames op je bankrekening staan vanaf de dag dat ze overgemaakt zijn.

Als je rekening in een Europees land is gevestigd en aan Stripe is gekoppeld of als het om een gecertificeerde inzamelingsactie voor een goed doel gaat dat is gekoppeld aan PayPal Giving Fund, verloopt dit proces iets anders. Lees hier meer over het wijzigen van je bankrekening met een Europees Stripe-account en lees hier over geldopnames voor gecertificeerde goede doelen.