Tips voor het beveiligen van je account

Dit zijn onze belangrijkste aanbevelingen voor het beveiligen van je account en je persoonlijke gegevens:

Log alleen in op je GoFundMe-account via onze officiële website en controleer altijd of je het groene slot ziet dat aangeeft of de site goed is versleuteld.

Als je een verdacht bericht over je GoFundMe hebt ontvangen, reageer dan niet. Stuur het door naar abuse@gofundme.com, neem rechtstreeks contact op met ons team door hieronder te klikken op de knop 'Neem contact met ons op' en stel je GoFundMe-wachtwoord opnieuw in. Laat het ons weten als we je daarmee kunnen helpen.