Donaties worden niet weergegeven

Waar is mijn donatie?

Als je een donatie hebt gedaan en deze niet wordt weergegeven op de inzamelingsactie, wordt deze waarschijnlijk nog verwerkt.

Onze betalingsverwerker beoordeelt donaties voordat ze definitief worden gemaakt. Dit betekent dat zodra je een donatie hebt gedaan, deze binnen 1-2 werkdagen verwerkt wordt.

Probeer niet meerdere donatiepogingen te doen. Als je je donatie na 2 werkdagen nog niet ziet, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Als je een donatie hebt gedaan en de donatie verschijnt niet in je GoFundMe-account, komt dit waarschijnlijk omdat je niet ingelogd was toen je de donatie deed. Controleer bij toekomstige donaties of je bent ingelogd, dan verschijnt de donatie automatisch in je account.
Als je toegang wilt tot donaties die je in het verleden hebt gedaan, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.