Je telefoonnummer wijzigen

Bij het aanmaken van een GoFundMe-account moet je je telefoonnummer invoeren zodat we je een verificatiecode kunnen sturen. Als je telefoonnummer verandert of je geen toegang meer hebt tot het telefoonnummer in ons bestand, vergeet dan niet om je GoFundMe-account bij te werken.

Zo kun je je telefoonnummer wijzigen

Als je ingelogd bent op je GoFundMe-account, kun je deze stappen volgen om je telefoonnummer te wijzigen:

1. Selecteer de knop 'Geld opnemen'
  2. Klik op de link 'Wil je je telefoonnummer wijzigen?'
  3. Selecteer 'Doorgaan'. Er wordt een code verzonden naar het e-mailadres dat aan je GoFundMe-account is gekoppeld
  4. Voer deze code in op je GoFundMe-account
  5. Klik op 'Telefoonnummer wijzigen' en voer het nieuwe nummer in

De stappen om je telefoonnummer te wijzigen, zijn hierboven weergegeven.

Als je geen telefoonnummer hebt, kun je een van de volgende opties proberen:

• Meld je aan voor Google Voice
  • Meld je aan voor een nummer van TextNow, een gratis nummer dat je in de VS of Canada kunt gebruiken om sms'jes en telefoongesprekken op je computer of tablet te ontvangen
  • Gebruik een Skype-nummer. Onze verificatiecodes werken met Skype, zelfs als je in het buitenland zit
  • Als geen van de bovenstaande opties werken, kun je een familielid of goede vriend(in) vragen of je gebruik mag maken van een telefoonnummer in het land waarmee je je hebt aangemeld. Deze persoon moet je dan telkens een code kunnen geven als je bij GoFundMe inlogt op een nieuw apparaat. De codes verlopen binnen 10-15 minuten, dus zorg ervoor dat het iemand is met wie je snel contact kunt hebben.

Lukt het nog steeds niet om je telefoonnummer te wijzigen? Als je dit formulier invult, kan ons team je telefoonnummer opnieuw instellen.