Waarom is mijn geldopname minder dan verwacht?

Telkens als er een donatie wordt gedaan, doorloopt die een verificatieproces voordat die opgenomen kan worden. Je geldopnamen bevatten alle donaties die op dat moment beschikbaar zijn. Dus als er geld lijkt te ontbreken, dan worden de donaties waarschijnlijk nog verwerkt. De verwerkingstijden zijn afhankelijk van de kaartaanbieder voor elke donatie en kunnen variëren van 1 of 2 tot mogelijk 14 werkdagen.

Je kunt lopende donaties bekijken in je overzicht van geldopnamen onder 'Donaties worden nog verwerkt'.

Je 'Ingezameld totaalbedrag' is het totale bedrag dat met je inzamelingsactie is ingezameld, minus transactiekosten (zoals creditcard- en debetkaartkosten). Je kunt op de groene knop 'Kosten' boven je ingezameld totaalbedrag klikken om een overzicht te krijgen van de kosten van je inzamelingsactie.