Verwijderen van je GoFundMe-account

Als je je inzamelings- of donatiedoelen bereikt hebt en je GoFundMe-account niet langer actief wilt houden, kun je deze simpele stappen volgen om je account volledig te verwijderen:

1. [Log in op je GoFundMe-account](http://www.gofundme.com/sign-in/)
2. Selecteer het pijltje naast je naam rechtsboven in het scherm.
3. Selecteer 'Accountinstellingen' in het dropdownmenu.
4. Als je je account definitief wilt verwijderen, selecteer dan het rode 'Account verwijderen' onder aan de pagina.
5. Bevestig je keuze door 'Mijn account verwijderen' te selecteren.

Als je ooit weer toegang nodig hebt tot de informatie in je GoFundMe-account, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Zij kunnen je dan alle details verstrekken en/of je account opnieuw activeren.